مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت

سلام ما در آپارتمان طبقه سوم زندگی میکنیم طبقه دوم خالی است یک شب همسایه طبقه اول دست گذاشت روی زنگ وقتی در را باز کردیم گفت چرا در خانه این موقع شب خودتان و بچه تان راه می روید صداش پایین میاد. منم که شوهرم خواب بود بچه ام نشسته بود و گوشی بازی می کرد خودم برای ناهار فردای شوهرم غذا می پختم چون دیر وقت به خانه آمده بودیم بعد رفته شکایت کرده به علت ایجاد مزاحمت، چگونه باید از حق خودمان در خانه مان برای راه رفتن دفاع کنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ایشان می‌بایست دلایل و مستندات بیاید اگر شما این اقدام را انجام نداده‌اید نگران نباشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید در این خصوص با ارائه ادله دفاع کنید