مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام.. من پارسال پرونده مهریه ام به نتیجه رسید 5سکه پیش گرفتم. و بعد سازش ایجاد شد رفتیم سر زندگیمون همسرم خواست رضایت بدم که جلو حساباش باز بشه. منم رفتم انصراف از شکایت گذاشتم رو پرونده. الان همسرم بعد از 5ماه دادخواست طلاق داده. میتونم از دادگاه درخواست کنم مهریه ام از اول بررسی بشه؟؟؟ یا برمیگرده به پرونده قبلی؟!!..و اینم بگم پرونده قبلی در اجرای احکام مختومه شده و به راکد بایگانی رفته

پاسخ ها :

یک وکیل

در مشكل جديد ( طلاق) به كل مهريه و تعداد سكه دريافت شده اشاره ميشود و همسرتان موظف به تاديه باقيمانده مي شود

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام متن دصایت مهمه که چی نوشتید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دوباره در اجرای احکام تقاضای به جریان انداختن پرونده را بکنید