مشاوره حقوقی رایگان - با فرزند پسرم که به دخترم دست درازی کرده چکار کنم

سلام ببخشید پسری دارم که چندسال پیش به دخترکوچکترم دست درازی کرده وبدنش رولمس کرده ودخترم این موضوع روبانگرانی تازه به من گفته وازاون موقع هم تابه حال پسرم این کارزشت راانجام نداده میشه لطف کنیدمن راراهنمایی کنیدکه چکارکنم وموضوع راباپسرم وشوهرم درمیان بزارم یانه ممنون میشم راهنمایی کنید که چکارکنم

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
چون مدتها گذشته و تکرار هم نشده است، و احتمال اشتباه در تعریف جزییات توسط دخترتان هم وجود دارد، مصلحت در سکوت هست.

موفق باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تکرار نکرده و دخول انجام نشده ، پنهان کنید و تمام اما اگر تکرار می کنه سریع به مشاور خانواده مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شوهرتان خیر
با پسرتان نیز به نظر بنده اگر تکرار نکرده نگویید و اگر خواستید بگویید غیر مستقیم بفهمانید که اطلاع دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است این موضوع را با مشاور متخصص در امور خانواده در میان بگذارید.