مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد تصادف پس از دریافت دیه

ما یک تصادف داشتیم خودم راننده بودم همسرم سرنشین من زیاد زخمی نشدم ولی همسرم بدجوری صدمه دیده به خصوص صورتش ولی کامل حقش رو ندادن پزشک قانونی 40درصد از زخماش رو ننوشته بود بهمون هم هیچ برگه ای ندادن تاوقتی که حکم دادگاه اومد اون وقت هم دیگر دیرشده بود نمیشد اعتراض به حکم پزشک قانونی کرد ما هم ناچار اون مقداری که نوشته بودن رو از بیمه گرفتیم میخواستم بدونم الان همسرم می‌تونه از اول برای اون جرح های که ننوشته بودن واسش وحقش رو بهش ندادن شکایت بکنه؟مدارک کاملم وجود داره که ثابت کنیم که اون جرح با زخم وجود داشته

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم قاضی با توجه به نظریه پزشکی قانونی درصد دیه را مشخص می‌کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌توانید به نظر کمیسیون پزشکی اعتراض نمایید اما در هر صورت پزشکی قانونی صلاحیت دارد