مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام بنده با ماشینم دنده عقب اروم به یه عابرپیاده خانم زدم ایشون اول چیزیش نبود بعد خودش زد زمین و بیهوشی ایشون بردن بیمارستان منم کلانتری با ماشینم حالا بعد دو ساعت اورژانس مرخصش کرد گفت چیزی نیست شوهر ایشونم گفت ما شکایتی نداریم حالا من رفتم ;لانتری زنگ زدم بیاد رضایت بده گفت خانومم نمیتونه ما همراه با یه مامور رفتیم جلو در رضایت گرفتیم البته نوشت برد خونه خانومش امضا کرد من مامور جلو درب وایستاده بودیم گفت من الان رضایت میدم ولی شاید بعدا چیزیش شد منم بیمه نامم دادم بهش حالا بعد 2روز رفته میگه زانو خانومم مو برداشته رفته پزشک قانونی طول درمان گفته میگه تو باید خسارت بدی چون از ما رضایت گرفتی بیمه نمیده
ایا با اینکه رضایت داده میتونه از من شکایت کنه دیه بگیره

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ببینید رضایت را زمانی داده که ظاهرا چیزیش نشده اما بعدا مو برداشتن زانو مشخص و ظاهر شده که در زمان رضایت اگر ظاهربود رضایت نمیداد. به نظر شما باید ازعهده درمان ایشان برآئید.