مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477

اگر توسط ریاست محترم قوه قضائیه، تقاضای اعمال ماده 477 که از کمیسیون استانی ارجاع شده است، پذیرفته و به دیوان عالی کشور ارجاع گردد، آیا دیوان نظر ریاست محترم قوه را خواهد پذیرفت؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. روح ماده قانونی مذکور جواب شمارا مثبت تلقی می نماید . تاکنون نیز این گونه بوده وهست. چون خلاف بین شرع از سوی بالاترین مقام قضایی احراز شده است.