مشاوره حقوقی رایگان - رفتن بی اجازه همسرم و بردن دختر شیش ساله ام

باسلام. حدود سه سال پیش درهنگام خروج از شرکت محل کارم مشاهده کردم همسرم بابرادر وپدرش دم شرکتمون و دخترم که سه ونیم سالش بود رو اوردن گفتن این بچت و من نمیتونم باهات زندگی کنم که فیلمش موجوده وبنده تونستم باترفند گوشیشو بگیرم وشب مشغول چک کردن گوشیش که شاهد اومدن پیامی از سمت شریکم به خط همسرم شدم وبعدازپرینت یکی از خطها که بنام خودم بود چند مکالمه وپیام بینشون ردوبدل شده بود که بامطرح کردن این قضیه همسرم شکایت مهریه اش را مختومه کرد واز راههای دیگر نیز نتونس کاری بکنه وبنده بمدت دوسال ونیم چه بدبختیها کشیدم با یه دختر کوچیک که حتی دستشویی بتنهایی نمیرفت. بعداز دوسالونیم با اسرار خودش که سه ماه پیامک اظهار پشیمانی میداد و وساطتت پدرومادرم وبزرگ فامیل بابرگشتنش موافقت کردم وسه ماه پیش برگشت ولی به شرط اینکه صرفا مادر دخترم باشد ومن هر کار کردم نتونستم باایشان رابطه بگیرم چون رنجش داشتم وفقط بخاطر دخترم دوباره داشتم میدیدمش تااینکه هفته پیش از سر کار برگشتم دیدم منزل رو ترک کرده ومقداری پول که الباقی پول پیش منزل بوده چند قلم مثه ساعت مچی گران وطلاهای خودش رابرداشته ومن فورا به 110 گزارش دادم وتایید کلانتری راهم گرفتم گوشی تلفنش خاموش. به برادراش تماس میگیرن شماره رو میبینن پاسخ نمیدن مادرش جوابم راداد واقدام به فحش وبدوبیراه کرد وگفت پیش تو بودن وخبرندارم وازت شکایت میکنم دخترمو چیکارش کردی حالا موندم چیکار کنم. البته براحتی شرایطش رو دارم میتونم به خونشون که دهات هست مراجعه کنم وبزور دخترم رو ازش بگیرم. دلم خیلی واسه دخترم تنگ شده ومیدونم که دخترم هم داره بیتابی میکنه چون شبا بغل میکردیم همو ومیخابید. اگر برم و بچمو بدون ردی بیارم چی میشه لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تا هفت سالگی حضانت با مادر است
و بعد آن دادخواست دهید ایشان ثنا دارند ابلاغ میشود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام حضانت بچه تا هفت سال با مادر هست و اگر قبول نکند با پدر هست