مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق الزحمه نگهداری ملک

باسلام ملک مسکونی قدیمی که مالک آن پدر بزرگمان بوده درروستایی طی بیش از50سال بارضایت پدربزرگ دست رعیت بوده و الان تمام سقف ها و دیوارها فروریخته و کاملا تخریب شده وتمام درخت های آن خشک شده و عملا یک زمین که پراز آوار است محسوب میشود
الان که قصد فروشش داریم رعیت که هنوز زنده است ادعای حق و حقوق نگهداری از ملک رادارد و اجازه فروش نمیدهد آیا باید حق و حقوقی به او پرداخت شود؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام ایشون چون صرفا با اذن در آن ملک بودن به محض برگشت از اذن توسط مالک تصرفات ایشون در آن ملک غصب محسوب میشه و اینکه ایشون درجایگاه مالک نیستند که بتونن مانع فروش یا موارد دیگر بشن شما اقدامات خودتون رو مطرح کنید و د نهایت بابت چندسال نگهداری از ملک درصورت اثبات شاید بتونن مبلغی بابت حق الزحمه مطالبه کنند نه حق دیگری رو

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که به چه صورت به آنها داده شده اگر اجاره داده شده که می‌بایست تخلیه نمایند اگر بابت نگهداری داده شده می‌بایست حق نگهداری آنها پرداخت شود