مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند بعد طلاق

من دو سال و نیمه که طلاق گرفتم حضانت دخترم با منه ولی موقع طلاق درخواست نفقه نکردم برای دخترم الان میتونم نفقه این دو سال رو با شکایت بگیرم؟

پاسخ ها :

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

خیر نففه معوقه را نمیتوانید ولی اینده را میتوانید دریافت کنید

یاور جهاندیده

جناب آقای یاور جهاندیده :

سلام، نفقه فرزندان نفقه جاریه و آتیه هست و به گذشته شامل نمیشه و نمیتونین نفقه گذشته فرزندتون را مطالبه کنین شما سریعا دادخواست نفقه فرزند مطرح کنین.