مشاوره حقوقی رایگان - کارپرداز

با سلام
بنده یک نفر را به مدت حدود دو سال به عنوان کارپرداز به کار گرفتم.
قرارداد کتبی هم با او نداشتم و بیمه هم برایش پرداخت نکردم. فقط حقوقش را ماه به ماه به حسابش ریخته ام. الان که کارم تمام شده و او را مرخص کرده‌ام، می خواهم بدانم آیا او می‌تواند از من طلب خسارت یا بیمه بیکاری بکند یا نه.
با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با اوصاف بیان شده بیمه بیکاری به ایشان تعلق نمی گیرد ولی بقیه حقوق پرداخت نشده وپرداخت حق بیمه را ازطریق مرجع حل اختلاف می تواند مطالبه نماید