مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شخص در خارج از کشور

سلام وقت بخیر من یک مبلغ پولی رو میخواستم در بانک بگذرم و یه شخص به من گفت من قرارداد مینویسم سود بیشتری بهت میدهم او قرارداد نوشت و پول را من واریز کردم او ویزا امریکا دارد اگر او به ایران برنگردد بنده نمیتونم پول خود را پس بگیرم؟
اگر شکایت کنم اون برمیگرده به ایران؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما چاره ای ندارید و می توانید شکایت کنید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

باید در دادگاه ایران طرح شکایت و حکم محکومیت ایشان و اجراییه را پس از طی مراحل قانونی دریافت که به محض ورود ایشان به ایران بتوانید وی را جلب و بازداشت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر در این خصوص کسی را در خارج از کشور بازداشت نمی‌کنند