مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل ساختمان

باسلام، طبق گزارش پلیس از همسایه ها همگی اعلام داشتن قفل ساختمان تعویض شده و شوهرم کلید جدید را به بنده نداده ، شکایت ترک انفاق با همین موضوع انجام دادم ، و ایشون رو شورای حل اختلاف و کلانتری خواستن ، هر دو را مراجعه نکردن ، 2ماه هم گذشته هنوز دادسرا رای صادر نکرده ، حتما ایشون محکوم می شن درسته ؟؟؟؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر با تعویض قفل امکان ورود به منزل مشترک را از شما سلب نموده باشند و شما در جای دیگری زندگی میکنید و در صورت سایر دلایل و امارات و قراین وتمکین به نفع شما به احتمال زیاد به صورت غیابی برای ایشان قرار جلب به دادرسی در دادسرا صادر میشود.