مشاوره حقوقی رایگان - وكالت نامه

من يه ماشينی خريداری كردم و وكالت دارم ازش. ولی به علت مشكل دار بودن ماشين ازش شكايت كردم. ولی هنوز دادگاه تشكيل نشده و رای نداده. الان داره مدت وكالت تمام ميشه. من بايد چكار كنم ؟؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اولا با وکالت شما مالک ان محسوب نمی شوید و اگر مشکل مهمی داره خودرو را پس بدهید چرا که با اتمام مدت وکالت دچار مشکل میشوید.