مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خسته نباشید .من به مدت دوساله عقدم باهمسرم. و در این دوره فقط یکبار رابطه دخول داشتیم. و الان کارمان به دادگاه کشیده. و بنده مهریه ام را به اجرا گذاشته ام. و همسرم چندوقت پیش منو کتک زد. چون شاهد داشتم کار را به دادگاه کشیدم. ایشان دادخواست عدم تمکین داده و برای عدم پرداخت نفقه من شاهد آورده که نفقه تعلق نگیره برای بنده و الان دادگاه منتظر رای کتک کاری ایشان هست که مشخص شود که با توجه به کتک کاری ایشان نفقه به بنده تعلق میگیرد یا نه. همچنین ایشان در دادگاه میگویدکه صدای مرا ضبط کرده و میگوید که بنده گفته ام بیا توافقی جدا شویم. که مهریه به بنده تعلق نگیرد. حال باتوجه به موارد گفته شده از شما ممنون میشوم که راهنمایی لازم را مبذول فرمایید. و اینکه آیا میشود که کسی صدای همسرش را ضبط کند و حقوقش را پایمال کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال چنانچه امکان ادامه زندگی مشترک توأم با علاقه ، محبت و احترام متقابل نیست بهتر است با مصالحه در مورد حقوق مالی زوجه ، توافقی از یکدیگر جدا شوید و بی جهت وقت و هزینه خود را صرف طرح دعاوی پیش نیاز و مقدماتی نفقه ، مهریه ، تمکین و ... جهت نیل به طلاق ننمائید !

یک وکیل

سلام
به همین سادگی نمی توان حق کسی را ضایع کرد
شما نیازمند مشاوره با وکلای دادگستری هستین و به صلاحتان نیست شخصا اقدامی نمااید
می توانید با بنده در اینخصوص مشورت و در صورت نیاز اقدام به طرح دعوی نمایید