مشاوره حقوقی رایگان - نیازمندان فوری هستم خواهش میکنم

با سلام خسته نباشید شوهرم 98.4.26 دادخواست طلاق نموده اند و قبلا از خواستگاری به بنده 2طلاق خود را نگفته اند و در دفترخانه شاهدان حاضر میدانند که دفترخانه اضافه نموده و مهریه عندالاستطاعه و زوج شرط اضافه نموده که اگه زوجه مقام مطالبه مهریه برآمد حق توقیف اموال را ندارد و یک چهارم حقوق تعلق بگیرد و آیا این شرط به طلاق زوج هم اثر دارد اونجور میدهند درحالی که اموال دارند 2خانه یک پیکان وانت و حقوق بالای 4میلیون دوما بنده اقدام به مهریه نمودم و اجرای نمیگذارند توقیف کنم میگویند که حق و توقیف نداری چیکار کنم میگویند شرط را باید باطل کنی و بنده اگه حکم قطعی بیاد و شرط باطل نشه میتونم دادخواست مهریه را انصراف بدم و اجراییه نبرم و بگم با توجه به طلاق زوج مهریه را بده تا حقم که مهریه 100میلیون ریال می باشد بتونم بگیرم بنده چیکار کنم شما را بقران بگویید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام جدای از بحث شرطی که در عقدنامه شما موجود است در مهریه عندالاستطاعه زوج نیاز به پرداخت مهریه هنگام طلاق ندارد اما سایر حقوق مالی را باید بپردازد....... به نظر می رسد شما باید ابتدا اضافه شدن شرط در عقدنامه را از طریق کارشناس اثبات نمایید سپس بقیه روند را طی نمایید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

چون سند نکاح رسمی است و اصل بر صحت مفاد سند رسمی است و شما ادعا در برابر سند رسمی دارید ابتدا یقین حاصل کنید که دلایل کافی در اختیار دارید که به دادگاه اثبات نمایید با قید عندالمطالبه بودن مهریه وکالت در انعقاد عقد نکاح به عاقد داده اید
مثلاً استناد به شهادت شهود بعنوان دلیل شرعی به همراه فیلم لحظه عقد بعنوان قرینه
در اینصورت اصلاح سند نکاح از عندالاستطاعه به عندالمطالبه را خواهید خواست
اگر دلیل کافی در اختیار ندارید ابطال شرط عدم امکان توقیف اموال را مستند به ماده 959 قانون مدنی بخواهید
استطاعت زوج را با معرفی اموال ایشان اثبات و مهریه خود را به اجرا بگذارید

توصیه می کنم موضوع خود را به یکی از وکلا محول بفرمایید

پیروز باشید