مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حقوق بازنشستگی به همسر به دلیل بیماری

با سلام میخواستم بدونم که یک فرد بازنشسته سپاه که بیمار اعصاب و روان هست وقدرت تشخیص خودش رو از دست داده ومدارک لازم برا اثبات هست اصلا به خاطر همین بیماری اون رو بازنشسته کردند آیا قانونی و رسمی حقوق دریافتی بازنشستگی اش رو به نام همسرش کند به ترتیبی که دیگر جزء اموال و دارایی های همسرش به حساب بیاد و کسی نتونه از اون مطالبه ای کند یا خیر. ممنون و متشکر برای پاسخ شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حقوق جزو دارایی و ماترک محسوب نمی‌شود و به خود شخص تعلق می‌گیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام حقوق جزو دارایی و ماترک محسوب نمی‌شود و به خود شخص تعلق می‌گیرد