مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط خیارات

با سلام. اینجانب در سال 97 واحد اپارتمانی را فروختم و در دی ماه 98 سند بنام خریدار زده شد و مبلغ 80 میلیون تومان قرار شد در 15 بهمن 98 همزمان با تحویل ملک توسط اینجانب توسط خریدار به من پرداخت شود و خسارت روزانه 200 هزار تومان بابت عدم انجام تعهد برای هر یک از طرفین قرارداد شد. من در تاریخ مورد نظر ملک را تخلیه کردم ولی خریدار پول را اماده نکردند و من چند روز بعد برایشان اظهارنامه فرستادم. اواخر اسفند 98 خریدار به من اطلاع دادند که جک بالابر ماشین اپارتمان که چند واحد منجمله واحد خریدار خراب شده است و گفتند اینجانب باید هزینه ان را پرداخت کنم و ادعا کردند در هنگام خرید هم حتما خراب بوده است و در نتیجه از پرداخت وجه به من خودداری و ملک را هم تحویل نمیگیرند و به گفته خودشان میخواهند پول را در حساب دادگستری واریز کنند و شکایت کنند. حال با توجه به اینکه جک بالابر ماشین جزو مشاعات اپارتمان میباشد و در مبایعه نامه خیارات به غیر از تدلیس اسقاط شده هست از نظر قانونی روال به چه صورت میباشد. مرسی

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با توجه به اسقاط همه خیارات کاری نمی تواند انجام دهند.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

خرابی آسانسور ساختمان خدشه ای به قرارداد فروش یک واحد آپارتمانی وارد نمی آورد
شما پس از اتمام حجت به ایشان، دادخواست مطالبه وجه را تقدیم دادگاه کنید