مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه برای دخترم

سلام. من ایرانی و شوهرم اتباع ودارای مدرک شناسایی فقط برگه سرشماری هستن دخترم 6 سالشه آیا میتونم براش شناسنامه بگیرم یا خیر باید 18 سالش بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته نسبت به پاسخگویی اقدام شده است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

طبق قانون بله می توانید با گواهی ولادت در ایران ، ناسنامه خود ،مدارک ازدواج ، مدارک پدر و..... مبادرت به اخذ شناسنامه فرزند خود نمایید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله با شرایط قانونی قبل از 18 سالگی می توانید مبادرت به از شناسنامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند آری امکان پذیر است البته طی بخشنامه اخیرا متوقف شده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام .
بله امکان اخذ شناسنامه پیش از رسیدن به 18 سال خواهید داشت.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اگر براساس مقررات قانون مدنی ازدواج کردید میشه شناسنامه بگیرید