مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام و خسته نباشید بنده دوازده روز پیش تصادف کردم و مقصر شناخته شدم و حادثه جرحی بوده و راکب موتور سوار به بیمارستان منتقل شد افسر آمد و کروکی کشید و گفت که در حد امکان سازش کنید ما هم گفتیم که اون‌جراحت چیزی نیست و اگر مشکل ساز شد بعدا شکایت کنیم و از بیمه بنده استفاده کنیم خود افسر چنین چیزی به ما گفت بعد گذشت و بعد چند روز راکب موتور سوار درخواست خسارت کرد و ما گفتیم از بیمه استفاده کند رفتیم‌کروکی رو بگیریم اما در کروکی افسر چیزی در مورد خسارت جرحی ذکر نشه بود حالا راکب موتور سوار از بنده شکایت کرده و به پاسگاه مراجعه کردیم و اظهاراتی نوشتیم که بنده مقصر بوده و سانحه جرحی بوده و طرف تقاضای خسارت از طرف بیمه را دارد اما در کروکی ننوشته که خسارت جرحی است آیا بیمه این را قبول میکند؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به عدم درج در کروکی معلوم نیست چه تصمیمی گرفته شود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناسی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر بیمه نمی پذیرد
شما باید به کروکی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید
و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با ابن توضیحات بیمه نخواهد پذیرفت بهتر است به کروکی اعتراض شود.