مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال مزایده

موتور بنده در تصادفی که سال 93 داشتم در پارکینگ شهرستان توقیف شد. بعد از گذشت یکسال جهت استرداد موتور به دادگاه مراجعه کردم و نامه ارادی موتور رو به کلانتری ارائه کردم. کلانتری طی نامه ای به پارکینگ جهت رفع توقیف موتور سیکلت دستور داد. متاسفانه طی چندین بار مراجعه و گشتن در پارکینگ موتورم رو پیدا نکردم. اخرین بار هم امروز کل پارکینگ رو گشتم.

بنده در حال حاضر باید جهت استرداد موتورم چیکار کنم؟
اگر موتور به صورت مزایده بفروش رفته باشه اون وقت تکلیف من چیه؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

علیه متصدی پارکینگ شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید علیه کسانی که مسیول ضبط و توقیف و حفظ موتورتان بودند به اتهام خیانت شکایت کنید.چون موتور دستشان به رسم امانت بوده و باید پاسخگو باشند.موتوری که با دستور مرجع انتظامی به پارکینگ رفته بدون دستور همان مرجع بسیار بعید است از پارکینگ خارج شده باشد.پارکینگ هم موظفه تمامی ورود و خروجها را ثبت کند.علیه تمامی افرادی که در این امر دخالت داشتند طرح شکایت کنید