مشاوره حقوقی رایگان - محل شعبه پرداخت بیمه

با سلام من برای یک شرکت مشاور کار میکنم که محل کار من در معدن زیرزمینی در استان زنجان است ولی شعبه پرداخت بیمه من شعبه 28 تهران است میخواستم بدانم این کار قانونی است ایا نباید بیمه از نزدیک محل کار پرداخت شود و به مدت 3 سال است که اینطوری کار میکنم اگر حادثه ای برای من در معدن رخ دهد ایا بیمه و دیه تعلق خواهد گرفت با تشکر

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام منع قانونی ندارد در صورت ورود خسارت و صدمه جبران زیان می گردد