مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت توقیف شده

سلام،
من یک موتورسیکلت ویو داشتم که با یک موتور پالس عوض کردم حدودا 14-13 سال پیش تمام مدارک رو گرفتم اما سند به اسم خودم نزدم دو سه بار دست دست شده بود موتور قبل من از استان بوشهر به دزفول دو یا سه بار پارکینگ رفت که در آوردم دفعه آخر زیاد از این اداره به اون اداره شدم که در آخر سر بخاطر یک قفل دوشاخه نیرو انتظامی گیر داد که حتما باید بگیری و بیاری تا نامه آزادی رو بدم مگر اینکه تمام مدارک بدی بعد اینکه قفل نصب کردی در پاسگاه بیای با موتور تا مدارک داده بشه، من هرچی داشتم از کارت موتور سند و قولنامه رو تحویل دادم، بعد از 3یا4 روز بخیال اینکه مدارک جای درستی هست و مشکلی نیست به اونجا رفتم که اون ماموری مدارک پیشش بود مرخصی گرفته بود بعد از 3 تا 4 بار رفتن و گیر نکردن به مامور مقداری دلسرد شدم بعد از سه چهار ماه دوباره رفتم که حتی نام افسر مربوطه رو فراموش کرده بودم بعد از کلی خواهش و تمنا مدارک رو پیدا نکردن و غیب شدن، دادگاه رفتم اعلام مفقودیت کردم اداره پست رفتم فرم گم‌شدن مدارک پر کردم و... بعد از کلی پیگیری بنگاه داری که در بوشهر موتور خریده شده بود پیدا و تلفنی صحبت کردم که میگفت شخصی که مدارک بنامش هست زندان هست به بوشهر رفتم و با دامادشون صحبت کردم جهت همکاری و منتظر موندم تا با خانواده شون مشورت و به من پاسخی بدن که مادر صاحب سند به طرز خیلی بدی با من تلفنی برخورد کرد که نه آرش زندان نیست کی گفته زندانه رفته قم داره کاره میکنه و... دست خالی بدون هیچ نتیجه ای برگشتم دزفول شهر خودم، حالا به علت پلاک قدیم بودن موتور دوباره پارکینگ رفته و منم که هیچگونه مدرکی حتی یک کپی ندارم کاسه ی چه کنم چه کنم دستم گرفتم، عذر میخوام پستم خیلی طولانی شد معذرت میخوام، لطفا بنده رو راهنمایی کنید از شخصی که موتور رو خریدم میشناسم برای ادعا کردن مالک بودن موتور حتی همسایه و اطرافیان هم کاملا بنده رو که در بالای این ده سال گذشته موتورم بوده و در ملاعام رفت و آمد کردم هست، بازم عذرخواهی میکنم خاستم تمام جزئیات رو توضیح بدم,
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیلی طولانی نوشتیذ‌دادخواست اثبات مالکیت دهید