مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وکالتی ملک

با سلام
فردی آپارتمانی را به صورت وکالت نامه ای برای انجام تعهدات در پروژه ای به بنده انتقال داده است الان پروژه به صورت نیمه کاره رها شده و الان متوجه شدم روی آپارتمان کد رهگیری گرفته شده من چه طرح دعوایی باید انجام بدم؟
خیانت در امانت یا کلاهبرداری؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم ارکان جرم خیانت در امانت را ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عنوان کد رهگیری باید برای وکیل مشخص باشد تا راهکار مناسب خدمتتان ارائه گردد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر مالکیت ملک به شما منتقل نشده و وکالت کاری باشد هیچ مسئولیتی متوجه شما نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هیچ گونه طرح دعوی کیفری برای شما متصور نیست از نظر حقوقی بهتر نتیجه بخش است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر صرفا وکالت کاری برای انجام و پیگیری امور باشد هیچ مسیولیتی متوجه ایشان نیست در صورتی که وکالتنامه در جهت انتقال مالکیت باشد و شما ملک را خریداری کرده اید شکایت فروش مال غیر نمایید