مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر به رای بدوی در خصوص ملاقات فرزند 3ساله در بهزیستی

باسلام،فرزند 3.5ساله ای دارم که در دادگاه باتوجه به سوابق کیفری شوهرم مثل پاتوقداری و خرید و فروش مواد در گذشته و یک دعوایی که ازش بخاطر زدن چوب در سر یکی شکایت شد،و استوریهای شاهنشاهیش و طرفداری از آن نظام و استوری تمایل به مستی،و پُستهای حضور در دورهمی عرقخوری و رفیقبازی و عکس مکالمات چت اینستا با زن نامحرم(رابطه نامشروع و اعتراف به زدو بند و درست کردن مشروب،و خوردن شراب)و توضیح اینکه سیکل هست،رای دادگاه بدوی به ملاقات فرزند پسر3ساله م در بهزیستی بمدت 4ساعت شد،حالا شوهرم اعتراض زده و احتمالا به تجدیدنظر خواهد کشید آیاممکنه بتونه ساعت بیشتر و در منزل خودش بچه رو ببینه باتوجه به مدارکی که گفتم که نشون میده این فرد مثل یک پدر عادی و سر به راه نیست و ضمن اینکه منو تهدید کرده که مهریه روببخش و بچه رو ببر برای خودت،که بیم این میره که بچه رو بخاطر تهدید من بدزده اما چون سابقه داره صحنه سازی میکنه میگه یعنی خودش ندزدیده؟من بسیار برای تربیت بچه م نگرانم که با اینکار دوفرهنگه میشه...2.چه زمان میشه لایحه دفاعی برای دادگاه تجدیدنظر راداد البته هنوز ابلاغیه نیومده ،که بیشتر از بیفرهنگی این فرد و خانوادش بگم.چون من مخالف طلاق هستم اونم فقط به اینخاطر که الان در زمان ملاقات که خداینکرده بخاد با تجدیدنظر ببره بیرون بچه رو وبعد 7 سالگی هم حضانت رو بهش میدند چون زنبازه و عرقخور با خانواده ی بسبااا. بیفرهنگ که تمه پسرهاشونم همینطورند. البته فعلا تا صدور حکم طلاق مدام نمیخوره...کلا آیا تجدیدنظر ممکنه به همچین نامردی بچه رو بده بیرون از بهزیستی ببره و من چطور میتونم دفاع کنم در تجدیدنظر؟ممنون.ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام جهت تهیه لایحه اعتراض به تجدید نظرخواهی نیاز به رای صادره میباشد درصورت نیاز تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه چطور شما این همه مدت با این شخص زندگی می‌کردید جای تامل دارد در هر حال پدر نیز حق ملاقات فرزند دارد و محکمه نیز این مدت را مشخص خواهد نمود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط بایستی تحت بررسی قرار گیرند.