مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام من یه ماشین خریدم از یکی که نه پلاک به اسمشه و نه سند خلاصه از طریق دادگاه الزام به تنظیم سند دادم و ماشینو تعویض پلاک کردیم سندشم انتقال دادن به نامم (چون طرف نیومد و کلاهبردار بود) اما فهمیدم اون طرف که ازش خریدم از یه اقایی خریده که نصفشو چک داده و پاس نشده حالا که من ماشینو قانونی تعویض پلاک کردم و سندشم انتقال دادم اون نفر سوم میتونه بره بخاطر پاس نشدن چکش حکم توقیف ماشینو بگیره (البته ماشین وکالتش همون موقع تموم شده بود یعنی حتی اون نفر سومم که فروخت وکالت نداشت و فروش مال غیر کرد) ممنون یه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر معامله اولیه شرایطی داشته باشد میتواند در صورت امکان با وکیل مشورت کنید.