مشاوره حقوقی رایگان - خود سرپرستی

یا سلام و وقت بخیر من 20سال سن دارم پدرم از ابتدا بد سرپرست بوده و سه ساله برای اینکه قانون دنبالشه متواریه و ارتباطی باهاش ندارم 4تا خواهر دارم که همه ازدواج کردن و مادرم بازنشسته ست و 55 سال سن داره و قلبش مشکل داره و من هم دانشجوی پزشکی در شهر دیگری هستم و در همونجا هم درکنار دانشجویی کار میکنم، میتونم برای اینکه خودم سرپرست خودم بشم اقدامات قانونی رو شروع کنم؟
و اینکه پدربزرگی در قید حیات ندارم و از طرفی یک برادر بزرگتر دارم که شاغل و مجرده اما از زن دوم پدرمه و ارتباطی با اونها نداریم.
ممنون از وقتی که گذاشتید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله باید دادخواست سرپرستی به دادگاه خانواده ثبت کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام از نظر قانون شما با 20 سال سن کبیر وبالغ ورشید هستید وعملا حق استیفا دارید لذا منظور از سرپرست چیست ؟ منظور از اقدامات قانونی اگر اختیار همسر وازدواج است چون دوشیزه هستید حتما نیاز به اذن پدر یا پدر بزرگ دارید اما درصورت بد سرپرستی ویا بی سرپرستی قانوناً حاکم سرپرست شما ست ومی توانید شخصی را که قرار است با او ازدواج کنید به نحو کامل در قالب داد خواست واز طریق دفاتر خدمات قضائی معرفی ودرخواست تجویز ازدواج نمائید موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شما بالغ و رشید هستید.

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

به نظر شما دختر خانم هستید شما مشکلتون زمان ازدواج کردن ممکن است پیش بیاید آنهم باحکم دادگاه می تونید اجازه ازدواج را به دلیل عدم صلاحیت پدر بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مشخص ننمودند خانم هستید یا آقا در عین حال با رسیدن به سن 18 سال شما علاوه بر بلوغ دارای صفت رشد هم هستید و نیازی به سرپرستی شخصی نخواهید داشت مگر در خصوص ازدواج بانوان که با اجازه دادگاه صورت خواهد پذیرفت.