مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی و رای نهایی

باسلام من و داداشم شاکی یه پرونده هستیم که موضوع شکایت درگیری بوده و اتهام ها ( ایراد ضرب و جرح عمدی با جسم سخت برنده و چاقو. فحاشی. توهین. کلاهبرداری رایانه ای. خیانت در امانت ) بوده. خلاصه رو بگم نوشته بود در خصوص اتهام آقایان ... و ... و ... موضوع شکایت آقایان ... و ... با عنایت به شکایت شکات و گواهی پزشکی قانونی و احراز وقوع درگیری و احراز حضور طرفین و سائر قرائن و امارات اتهام انتسابی نامبردگان محرز و مسلم میباشد و مستندا به ماده 265 ق.آ.د.ک 1392 قرار جلب به دادرسی نامبردگان صادر و اعلام میگردد
خواستم بدونم العان بازپرس پرونده این قرار نهایی که صادر کرده رو به نفع ما که شاکی هستیم گرفته یا اونا که متهم هستن.
بعد اگه به نفع ما گرفته بودن پرونده وقتی بره دادگستری واسه صدور رای نهایی قاضی پرونده کیفری هم رای رو به نفع ما صادر میکنه یا نه
باتشکر

پاسخ ها :

ماندانا پیرنون

سرکار خانم ماندانا پیرنون :

سلام ودرود
دوست گرامی اگر شما شاکی هستید و برای پرونده شما قرار نهاییه حلب به دادرسی صادر شده یعنی دادسرا متهمین را مجرم تشخیص داده و پرونده شما به دادگاه کیفری برای رسیدگی ارجاع میشود و چنانچه بتوانید از دلایلی که ارایه کرده اید دفاع صحیح و مناسبی داشته باشیدمنجر به صدور حکم محکومیت علیه متهمین خواهد شد