مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

باسلام، من و همسرم 2ماهی هست جدا زندگی میکنیم، الزام به تمکین داده، و یک سری پیام های ساختگی توی واتساپ و تلگرام درست کرده که به ایشون فحاشی کردم درحالیکه همش دروغ هست، فقط یکبار بعلت اینکه دختر 10ساله منو ازم پنهان کرده و از کشور خارج شده بود براش نوشتم که به حرامزاده ای که بچه را قایم کرده بگو بیاره تحویل مادرش بده و اسم شخص خاصی را نبردم. این در حالی است که ایشون کلی پرینت دروغی زده و تحویل دادگاه داده که بهش فحاشی کردم. نمیدونم چیکار باید بکنم، تورو خدا کمکم کنید چجوری میتونم ثابت کنم که همش افترا هست. ممنونم ازتون

پاسخ ها :

مجید پورشکر

جناب آقای مجید پورشکر :

سلام، حل میکنیم نگران نباشین در صورت تمایل تشریف بیاورید دفتر تا توضیحات لازم داده شود. 09141180574