مشاوره حقوقی رایگان - باسلام اسكرين شات سكسی

با ارائه اسكرين شات سكسي در تلگرام توسط شوهر كه براي زنش هست در دادگاه كه دليت اكانت شده و روي سي دي ريخته شده اگر متهم انكار كند براي قاضي قابل قبول هست؟ضمنا عكس مرد هم رد و بدل شده عكس عادي نه لختي

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
دادگاه می تواند دستور پرینت تماس ها و پیامک های آنها را نیز بگیرد که اگر ثابت شد با هم در تماس بودند با توجه به همه موارد می تواند به مجازات رابطه نامشروع محکوم نماید.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

اسکرین شات به تنهایی جرم محسوب می شه وابتدا شخصی که این عمل رو انجام داده باید تعقیب کیفری بشه چون بدون رضایت صورت گرفته

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
بله همه این موارد در ذهنیت و علم
قاضی تاثیر گذار است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً خیر می‌بایست بررسی شود که آن متن‌ها چه می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مقام رسیدگی‌کننده با توجه به سایر ادله به انضمام اسکرین شات عنوان شده در متن سؤال به علم دست پیدا نماید حکم به مجازات رابطه نامشروع را صادر خواهد نمود‌.