مشاوره حقوقی رایگان - گواهی پزشک قانونی

با سلام و احترام.همسرم کتک کاری کرده.ایا بدون گرفتن دیه یا درخواست طلاق و..میتوانم به دادگاه مراجعه کنم و بامعاینه ،مدرکی مبنی بر کتک کاری وی بهم خواهد داد؟بطوریکه همسرم خبردار نشود؟
(تا مدرکی باشد که در صورت لزوم در آینده از آن استفاده کنم)
یا در هر صورت دادگاه، همسر راهم مطلع میکند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ابتدا صورتجلسه کنید سپس به پزشکی قانونی معرفی شوید تا گواهی بگیرید و شکایت کنید و دیه دریافت نمایید مسرتان سامانه ثنا داشته باشد برای وی اس‌ام‌اس می‌رود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست شکایت نمایی طرف مقابل باید بیاید از خودش دفاع کند

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
تا شکایت مطرح نکنید
خیر نمی توانید
در ضمن شما برفرض هم که شکایت کردید و نامه پزشکی قانونی هم گرفتید باید شاهد یا مدرک داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به کلانتری مراجعه نموده و نامه پزشکی قانونی دریافت نمائید تا تحت معاینه قرار گیرید و آثار ضرب و جرح به ثبت برسد.