مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد بعد از گرفتن دیه

باسلام وعرض ادب خدمت شما. بنده 5ماه پیش داخل اتوبوس به خاطر ترمز ناگهانی راننده از ناحیه دست چپ دچار آسیب و شکستگی بدون جابجایی و کشیدگی تاندون و محدودیت حرکتی دست شدم. که بعد طول درمان با تشخیص دکتر معتمد پزشکی قانونی نظر به التیام دست آسیب دیده پرونده من تکمیل و در حال حاضر به دفتربیمه مربوطه ارائه شده برای دریافت دیه این در حالی هست که من هنوز در دو محدودیت حرکتی در ناحیه دست دارم. سوال اینجاست که اگر احیانا بعد از گرفتن عکس مجدد توسط خودم ثابت بشه که شکستگی التیام نیافته باشد. امکان شکایت دوباره و گرفتن دیه وجود دارد. ؟باسپاس فراوان

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت نسبت به یک موضوع در خصوص طرف مقابل یک بار ممکن است و باید به نتیجه برسد و در صورتی که رضایت دهید رجوع از رضایت ممکن نیست