مشاوره حقوقی رایگان - امکان دادخواست مجدد پس از ابطال اجراییه

باسلام از بنده دسته چک و مدارک دیگر سرقت شد و پس از مراحل قانونی سارق دستگیر رای دادگاه بدوی صادر و قطعی گردید. چند فقره از چکها برگشت خورد که جعل امضا کرده بودند. بعد علیه بنده اجراییه صادر شد که با استناد پرونده کیفری ابطال اجراییه از دادگاه گرفتم و قطعی شد. حال سوال اول اینکه چطوری باید چکم را پس بگیرم سوال دوم اینکه آیا دارنده چک میتونه در دادگاه دیگری علیه بنده اقامه دعوی کند و مجددا دادخواست مطالبه وجه چک بکند؟ سپاس فراوان

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اگه دادگاه کیفری حکم به استرداد نداد باید علیهش دادخواست استرداد لاشه چک به دادگاه بدید.
ممکنه دوباره دادخواست بده و پرونده بره شعبه دیگه. ولی هر موقع این رای را نشون بدید مختومه میشه.
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

پرسشگر :

باسلام و سپاس. سوال دوم اینکه بخوام به شورای حل اختلاف لایحه بدم ریاست محترم یا قاضی محترم و یا قضات محترم بنویسم درسته؟

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از اجرای احکام دستور ابطال چک ها را سیستم بانکی اخذ و به بانک مرجع بدهید تا چک ها ابطال شود