مشاوره حقوقی رایگان - خانه قولنامه ای

سلام میخواستم بپرسم که هنوز درخواست مهریه صورت نگرفته یعنی کار هنوز به دادگاه نرسیده بنده یه خونه قولنامه ای دارم چیکار کنم که بتونم نزارم از دستم بره برا مهریه؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هرگونه انتقال ملک و اموال شما اگر به قصد فرار از دین باشد هم جرم است و همان معامله سوری و قابل ابطال

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خانه مسکونی اگر در آن ساکن باشید مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خانه با شرایط خاصی جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست مگر بزرگ باشد