مشاوره حقوقی رایگان - کتک و فحاشی

سلام وقت بخیر بنده 17سالم هست و برج چهار سال 1401عقد کردم همسرم اوایل عقد به ندرت فحاشی میکرد و یا کتک میزد اما الان به شدت فحاشی میکنه به من و خانوادم و توهین و تحقیرو همچنین دست بزن داره حتی تو مسائل کوچیک هم کتک کاری میکنه چند باری هم شماره دختران و زنان مختلف و همچنین تماس تصویری و پیام هاشون رو دیدم و انکار کرده که برای خودش نیست و برای شخص دیگری هست
واقعیتش من دیگه تحمل این رفتار هارو ندارم و سنی ندارم که بخوام بسوزمو بسازم و هیچ‌گونه مدرکی جز فحاشی از این آقا من ندارم چون سر دو تا محبت کوچیک فراموش میکردم ولی دوباره شروع میکرد کارش رو و حق طلاق هم با من نیست
آیا من میتونم از این آقا جدا شم و چجوری اثبات کنم ؟
لازم به ذکر هست که پدر مادر من هم از اینکه این کار هارو انجام میده باخبر هستن
باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بدوا به مشاوره بروید
و اگر از حق حبس استفاده میکنید اری راه حل وجود دارد که سریعا تمام شود
نهایتا بهتر است توافق نمایید
به هر روی بدوا رایزنی کنید و کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه به یک وکیل وکالت دهید موضوع را به سرانجام برساند….،