مشاوره حقوقی رایگان - چی بنویسم عنوان شکایتم را

شخصی از بنده شکایت کرد و من به عنوان متهم وثیقه گذاشتم .
به من انتساب جرم تخریب زده بود که قیمت تابلو 1 میلیون تومانی را 110 میلیون تومان فاکتور کرده بود .
دادنامه به شرح زیر است
محترم دادسرای عمومی و انقالب شهرستان اصفهان
درخصوص ، شکایت آقای..... ، علیه آقای .......، دایر بر تخریب عمدی تابلوی شاکی در اثر
درآوردن بستهای آن بازپرسی نظر برمجموع تحقیقات انجام یافته،از ناحیه این مرجع و مرجع محترم انتظامی و بازبینی فیلمهای ارائه شده از
ناحیه مشتکی عنه در اینخصوص نظر به اینکه صرف درآوردن و سپس جازدن مجدد پیچ موجود و منصوب در رول پالک عمل تخریب نبوده و
تخریب بعدی در اثر اقدام اعالمی مذکور نیز با لحاظ تحقیق مرجع محترم انتظامی دلیل کافی در رابطه سببیت عمل متهم با تخریب اعالمی شاکی
ا به ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری
موجود نیست ،لهذا نظر به فقدان ادله کافی برای احراز و انتساب جرم و حاکمیت اصل کلی برائت مستند
مصوب 1392 و اصالحات بعدی قرار منع تعقیب متهم صادر و اعالم می گردد
میخواهم از او شکایت کنم در ضمنی که عمدا تابلو خود را شکسته بود تا گردن من بیندازد و خصومت قبلی با من دارد . دست من شکونده و دادگاهمون دوماه دیگه هست.
ماده 698 و 699 میشود ؟ سابقه افترا هم دارد
حبس میدهند بهش؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید شکوائیه افترا و اعاده حیثیت مطرح نمایید
و

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست عزیز توصیه اول بنده به شما این است که دراین بخش وقت خودرا تلف نکنید وامادر صورت اصرار واگر دلائل کافی برای احراز جرم مبنی بر اینکه اصل طرح شکایت از سوی نامبرده صرفاً بجهت وبا قصد ایذاء اذیت وازار بوده وسوء نیتی داشته است ودلائل شما کافی است می توانید با طرح موضوع جرم افترا علیه وی شکایت کنید واگر در حین دفاع ازشکایتش متحمل هزینه های شده اید مطالبه کنید ؛ مجازات جرم افترا در صورت احراز واثبات برابر قانون وماده 699 ازقانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392، با در نظر گرفتن قانون کاهش مجازات حبس تعزیری، مجازات افترای عملی را حبس از سه ماه تا یک سال و شش ماه یا شلاق تا 74 ضربه می داند و ماده 697 همین قانون، با در نظر گرفتن قانون کاهش، مجازات افترای قولی را جز در مواردی که افترا، موجب حد بوده، جزای نقدی بیشتر از 6 میلیون تومان تا 24 میلیون ؛ البته موضوع شکایت شما افترای عملی می باشد موفق باشید