مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه برای مستاجر

سلام وقت بخیر من یه جا مستاجر هستم نزدیک 2 سال نشسته ام اجاره را کمو بیش پرداخت کردم با چند روز تاخیر تا مدتی پیش که برای اولین بار اجاره من 3 ما عقب افتاد صاحب خانه خانوم پابه سن گذاشته است اومد درخانه آبرو مارو برد هرچی دهنش اومد گفت وقت و بی وقت مزاحم ما شد اس ام اس زنگ پشت هم تا از سرناچاری پشت قول نامه راامضاکردم 15دهم همین ماه خالی کنم واز روز بعدش 500هزارتومن جریمه بشم ناچار شدم بعد8ملیون از اجاره را چندروز گذشته پرداخت کردم 6ملیونم بدم تسویه هست اجاره من که چندروز دیگه پرداخت میخوام کنم .حالا اس ام اس اومده که رفت شکایت کردن برای حکم تخلیه .من تا برج دو قرار داد دارم فقط پشت قول نامه را ناچاری امضا کردم که برود بیشتر آبرونبرد این 6ملیون رابدم هیچی بدهکار نیستم بازم حکم بهشون میدن یاخیر؟ ممنون .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما تعهد جدیدی به وجود آورده‌اید می‌بایست تخلیه نمایید