مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی لوله و آب دادن به ساختمان طبقه پایینی

با سلام ،
تقریبا دو هفته پیش لوله آب خانه ما ترکید، و یه قسمت کوچکی از خونه را آب گرفت، ما فورا و بلافاصله آب را بستیم و به نماینده ساختمان گفتیم و اون هم فورا با لوله کش تماس گرفت و شب لوله کش به خانه ما آمد،
لوله کش گفت، لوله ها پوسیده است و همه روکار شود بهتر است و ما هم مبلغی دادیم و قرار شد فردا اول وقت بیاید و اول نشتی را کامل رفع کند و بعد شروع به لوله کشی کند، خلاصه فردا ظهر آمد و چند لوله گذاشت و رفت ، مجدد بعدازظهر آمد و دو ساعت کار کرد و رفت و مجدد شب آمد دو ساعت کار کرد و رفت، بنده به ایشان گفتم فلکه آب مشکل دارد و آب را فلکه آب نمی بندد و آب تو لوله همچنان جاریست و به سمت پایینی میریزد ، لطفا اول اون رو ببندید که بیش از 10 بار گفتم که اخر سر گفتند من 10 سال این شیر فلکه رو تضمین می کنم ، گفت فردا صبح مجدد می آیم باز نگاه می کنم.

خلاصه آب قطع نشده بود و داخل لوله می آمد که متاسفانه چون دو روز گذشته بود و لوله کش چون فلکه آب را پلمپ نکرده بود و گفته بود تضمین می کنم ، بدتر شد و داشت آب میریخت پایین و کل سقف پایین خیلی بدتر شد.

خلاصه صبح زود زنگ زدم لوله کش گوشیش خاموش بود ، بیش از 10 تا اس ام اس دادم که بیا درست کن و تا شب کلی اس دادم و آخر سر اس ام دادم و گفتم رضایت همسایه پایینی هم با شماست و اومدید خودتان برید رضایت بگیرید، خلاصه تا شب هر چی اس و زنگ زدم گوشیشون خاموش بود و نماینده بلوک هم 3 شماره از ایشان داشت که ایشان هم از صبح تا شب 10 بار تماس گرفت و خاموش بود و به چند لوله کش هم زنگ زدم هیچ لوله کشی هم کار نصفه دیگران را انجام نمیداد، که آخر سر نماینده بلوک بالاخره یک لوله کش آورد و اون قسمت را بست و دیگه آب پایین نداد.

خلاصه آخر شب ساعت 10 شب لوله کش سرو کلش پیداش شد و گفتیم برو پایین ببین چی شده خلاصه رفت پایین و صحبت کرد و مجدد اومد و بقیه لوله کشی رو انجام داد ، بعد از دو هفته که لوله کش رفت و ما پریروز پول کامل لوله کش را دادیم و تسویه کردیم و تمام شد ، بعد از دو هفته الان همسایه پایینی اومده میگه پول خسارت بنده را بده یا پایین رو درست کن .

1-بنده به ایشون گفتم چرا زودتر نیومدید و بعد از دو هفته اومدید پول میخواد زودتر میگفتید من پول لوله کش که مقصر بود و تضمین کرده بود رو نمیدادم و میدادم به شما چرا بعد از دو هفته یادتون افتاده پول بگیرید ، چرا زودتر نگفتید و من به ایشان گفتم بره شکایت کنه ، حال سوال بنده اینجاست الان که بعد از دو هفته گذشته و زودتر به ما نگفتن میتونن الان بعد از دو هفته شکایت کنن؟

2-ضمنا بعد از آب دادن ما شماره لوله کش رو از نماینده ساختمان گرفتیم و بلافاصله به لوله کش گفتیم و میتونه نماینده ساختمان هم ابراز داشته باشند که ما هیچ معطلی نکردیم و معطلی برای لوله کش بوده که انقد لفت دادن تا اب به جای اینکه قطع بشه انقد طول دادن آب به پایین نشتی پیدا کنه آیا ما باز مقصریم؟

3-آیا بنده از لوله کش که تمامی پیام هایش هست که من به ایشون چندین بار اس دادم و بیش از 100 بار زنگ زدم که بیاد درست کنه ، چون گفته بود تضمین می کنم و بدتر شده بود حتی تو اس ام اس هم گفتم به ایشون که به دلیل نیومدن بدتر شده و رضایت همسایه پایینی با شما ، آیا ما هم میتونیم از لوله کش متضرر بشیم و اگه همسایه پایینی شکایت کرد ما هم از لوله کش شکایت کنیم و بگیم ایشون هم بیاد؟

4-ببخشید اگه متن زیاد بود فقط میخواستم قبل از اینکه همسایه پایینی احیانا شکایت کنه من بدونم چی به چی هست و ما میتونیم کاری کنیم یا خیر ، به همین خاطر هم کامل توضیح دادم ، ضمنا همسایه پایین ما مستاجر هست و صاحبخونه نیستند و مستاجر از ما درخواست پول کرده است آیا ما در کل باید به مستاجر پول بدیم یا صاحبخونه و اصلا مستاجر میتونه شکایت کنه ؟

تشکر تشکر تشکر اگه میشود جواب واضح و کامل دهید.ممنون ، منتظرم

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بله می توانید خسارت بخواهید از لوله کش با استناد به شهادت شهود و درخواست کارشناسی. شما با مالک طرف شوید.