مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر به دلیل آزار و اذیت

سلام وقت بخیر پدر و مادر من دوازده سال پیش جدا شدن و پدرم و برادرم باهم زندگی میکردند من و مادرم باهم دو سه سال گذشت تا این که پدرم به اصرار اینکه موقعیت سکونتش خوب نیست برای برادرم گفت مدتی پیش شما بیاد تا خونه میگیرم و مادرم از دلسوزی گفت بیا پیش ما و بعدها متوجه شدیم اعتیاد دارد و چندبار هم کمپ خوابوندیم 25 سالش هست الان نمی‌دونم لغزش کرده یا نه ولی همه اش به ما فحاشی می‌کند و تهدید می‌کند و وسایل خونه رو می‌شکند و صداش رو بلند می‌کنه و باعث شده همسایه هم بیاد بابت صدا بهمون تذکر بده الان بهش میگیم برو با پدر زندگی کن نمیرود و تهدید می‌کند میگه میخواستید به دنیا نیارید هرچقدر هم به پدرم زنگ میزنم یا جواب نمیده یا جواب سر بالا میده عمدا این کارو کرد که برادرم رو از سر خودش باز کند و پیش ما بفرستد الان چندساله مدرک هم دارم پیام ها تماس ها حتی دست نوشته هم دارم که وقتی با پدرم خونه رو ترک کردن مادرم طلاق گرفته ولی باز هم این‌جوری اذیتمون می‌کنند به خدا خسته شدم لطفاً به من راهکار و نوع شکایت رو بگید یک عمر دعاتون می‌کنم خسته شدم تو خونه ای که خودم گرفتم برادرم صداش رو بلند می‌کنه و هر وقت دوست داشته باشه میره و میاد خسته شدم خواهشمندم کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما امکان پیگیری وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس شکایت کنید.