مشاوره حقوقی رایگان - آسیب روحی

سلام.به جرم خیانت در امانت خودرو ام برعلیه یک نفرکلاهبردارکه بیش از هفتاد تا شاکی دارد شکایت کردم .الان حدود سه سال است که پیگیر پرونده ام هستم فرد کلاهبردار بعد از دوسال دستگیر والان در زندان است. من شخصا از بچگی استرسی هستم ویک کارگر هستم ...تو این مدت سه سال خیلی حرص خوردم و مریضی اعصاب گرفتم چون تنها دارایی من با کلی قسط وبدهی همین ماشین بود که اینجوری خیانت در امانت کرد در حقم ....حالا غیر از شکایت کیفری میتونم شکایت مبنی بر ضربه روحی و اعصاب بکنم؟
روانپزشک هم رفتم به خاطراسترس وگرفتگی عضلات و دکتر هم تایید کرد به خاطر حرص. وفکرزیاد دچار این حالات میشوم...خواستم بدونم میتونم شکایت مبنی بر ضربه روحی و اعصاب بکنم یا خیر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله شما مطابق با قانون مسئولیت مدنی می‌توانید تمام صدمات روحی و معنوی را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر خسارت مالی وارد شده باشد می توانید مطالبه کنید.
مشکل اعصاب ارتباطی به این شخص کلاهبردار ندارد.