مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به ضرب و جرح

سلام من توی مدرسه راهنمایی با یکی از همکلاسی هام دعوا کردم و یک کم لبش خونی شد و مسئله حل شد با مدیر و معاونا

اما فرداش پسره با چند نفر میان جلوی درب مدرسه و تهدید به ضرب و جرح میکنند

معاون ها و مدیر هم اون ها رو دیده و بچه ها هم شاهدن

حالا به نظرتون میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است مسئله را صلح و ختم بخیر کنید و الا هم شما جرم انجام داده‌اید و هم آنها

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت مبنی بر تهدید به ضرب‌و جرح خواهید داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون شما درگیر شدید بهتر است شکایت مطرح نکنید و دوستانه حل و فصل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود آری قابل شکایت و پیگیری است
اما حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید تاتمام شود....