مشاوره حقوقی رایگان - تحویل کالا

با سلام
من یک دست مبل خریدم به قیمت 200 میلیون در روز قرارداد 40 میلیون دادم و فاکتور نوشته شده و بنده هم امضا کردم،2 ماه بعد روز تحویل 60 میلیون مابقی به حساب مدیر فروش کارت به کارت کردم چون دستگاه پوز ایراد داشت و 100 میلیون مابقی طی 4 فقره چک حامل 30 هر ماه نوشتم اما متاسفانه رسید بابت چک ها نگرفتم کالا به بنده تحویل داده شد و چک ها سرموقع پاس شد ،فروشنده مدعی شده که کالا رو تحویل گرفتم پول ها رو ندادم،من باید چکار کنم.
40 میلیون اول رسید دارم 60 میلیون بعدی از مدیر فروش رسید دارم کلا در اینستاگرام مسئول فروش اونجا و قابل کتمان نیست وچک های بعدی توسط اشخاص دیگه پاس شده
لازم به تاکید است متاسفانه چک حامل دادم و بابت چک هام رسید نگرفتم و در فاکتور اول هم نوع مبلمان نحوه پرداخت نوشته که طی 6 فقره چک تاریخ30 تسویه میشه که من 4 تا دادم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت طرح دعوی با استعلام وصول کننده چک‌ها مشخص خواهد شد و برداشت از حساب نیز قابل استعلام است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در وهله اول پیشنهاد می‌شود به اتحادیه مراجعه نمایید در غیر این صورت از طریق محاکم محترم قضایی می‌توانید احقاق حق کنید مانعی ندارد