مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت نفقه

با سلام همسرم هفت ماهه منزل رو ترک کرده و تا سه ماه پیش مبلغ جزئی و به صورت خرد خرد مثلا صد دویست میزد به حساب تا در یک ماه میشد دو ملیون اما بعد یک ماه و نیم کلا نداد شکایت ترک انفاق کرد که ترک تعقیب شد و بعد از یک ماه ایشون اول با پیامک و فرداش با اظهار نامه شماره حساب خواست و من فردای اظهار نامه شماره حساب و پیامک کردم الان دو هفته میگذرد و نریخته .آیا حقه ی جدیدی دارد؟ که من هنوز متوجه نشدم چون خیلی دنبال فریب و نیرنگ هست

پاسخ ها :

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

درود بر شما .کاربر محترم ، در مورد موضوع ترک تعقیب ،لازم به ذکر است که : طبق قانون آئین دادرسی کیفری ، شاکی میتواندنسبت به شکایت خود موقتا منصرف شود ، در این حالت پرونده به طور موقت و حداکثر به مدت یکسال متوقف وبایگانی میشود وچنانچه ظرف این مدت شاکی درخواست به جریان افتادن آن شکایت را به شعبه مربوطه در دادسرا ارائه نماید ،مجددا همان پرونده به جریان خواهد افتاد . جرم ترک انفاق ،جرمی مستمر هست یعنی ارتکاب فعل مجرمانه از طرف شخص مرتکب استمرار وادامه دارد و به همین خاطر هم چنانچه پس از گذشت شاکیه یا مختومه شدن پرونده و حتی در صورت تبرئه شدن متهم از این اتهام ، در صورت نپر داختن نفقه وهزینه های ضروری از طرف زوج ، زوجه میتواند با مدارک وادله موجود نسبت به طرح شکایت مجدد دائر بر ترک انفاق نسبت به همسر خود اقدام نماید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اگر ترک تعقیب شده شما میتوانید تا یکسال از زمان ترک تعقیب مجددا پرونده را به جریان بیاندازید ایشان احتمالا برای جلوگیری از صدور حکم حکم کیفری ترک انفاق اقدام به اخذ شماره حساب شما نموده اند