مشاوره حقوقی رایگان - درود ،من اسمم سمیه هست از بچگی نازنین صدا کردند دو بار دادگاه رفتم و تجدید نظر هم رای منفی داده

درود ، من اسمم سمیه هست از بچگی نازنین صدا کردند دو بار دادگاه رفتم و تجدید نظر هم رای منفی داده حال باز هم راهی برای تغییر اسمم به نازنین هست زیرا این موضوع باعث ناراحتیم شده و در حال و کارم تاثیر گذاشته و اینکه اسم سمیه رو هم مسخره میکنند

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

با یکی از همکاران وکیل که در این خصوص تجربه کافی دارند مشورت کنید
متقاعد کردن دادگاه برای تغییر نام در مقابل قانون حفظ صحت و اصالت اسناد سجلی تجربه کافی لازم داره