مشاوره حقوقی رایگان - ریزش دیوار همسایه زمین بر روی درختان باغ

سلام. دیوار همسایه باغم روی درختان باغم فرو ریخته و 13 درخت هشت ساله ام کامل از بین رفته. راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام از طریق طرح دعوی حقوقی در محاکم خسارت مذکور کارشناسی و تعیین خواهد شد و خوانده علاوه بر الزام بر دیوار کشی مناسب به پرداخت خسارت شما محکوم خواهد شد موفق باشید .