مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال

سلام، ملک فاقد سند که یک چهارم ان مهریه همسرم بوده بعد از فوت پدرم قرعه کشی کردیم و الان 9 وارث امضا نموده و یک نفر از وراث‌ (برادرم) برگه سهم همسرم را امضا نمیکند چه باید بکنم؟ متشکرم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. همسرتون باید دادخواست اثبات مالکیت روی قباله عادیش به دادگاه بده و بعد از تایید قباله عادی توسط دادگاه درخواست فروش کل زمین را بدید. چون اگه در خصوص تقسیم نامه یکی از مالکین راضی به تقسيم توافقی نباشه نمیشه الزامش کرد
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer