مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه

سلام. من تمام حقوق زن را به ایشان در عقدنامه داده ام و 114 سکه نیز مهریه خانمم به صورت عندالاستطاعه است. قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارم. مالی هم ندارم. می خواستم بدانم که آیا ایشان می توانند من را ممنوع الخروج کنند تا مهریه شان را بگیرند؟
با تشکر

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام مهریه عندالاستطاعه است با مهریه عندالمطالبه متفاوت است
یعنی در مهریه عندالمطالبه که تا 110 سکه همه چی قابل اجراست و بالاتر اجرانمیشه و دقیقا دراین قسمت اجرانشدن مشابه مهریه عندالاستطاعه است .

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام درصورت پرداخت مهریه خیر
درمورد عند الاستطاعه نیز خیر نمیتوانند ممنوع الخروج کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ممنوع الخروج شدید دادخواست اعسار دهید نگران نباشید رفع خواهد شد