مشاوره حقوقی رایگان - اقساط مسکن مهر

با سلام. مادرم خانه مسکن مهر پرند دارد والان فوت کرده سه ماه نمیدانم به چه شماره حساب قسط پرداخت کنم و چی کار کنم؟سه ماه معوقه چه میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند روحش شاد به تعاونی رجوع کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود به بانک مسکن واقع در میدان استقلال پرند مراجعه نمایید کد ملی مادر را اعلام اگر به نام ایشان کارت اقساط صادر می‌شده از این طریق اقدام نمایید اگرهم کارت اقساط به نام مادر نیست نام مالک اصلی را اعلام تا شماره اقساط مشخص گردد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام روحشان شاد _به تعاونی مراجعه کنید