مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک برای موتور سیکلت

با سلام و خسته نباشید موتور رو فروخته ام یعنی یک سال گذشته در محضر خانه من وکالت تعویض پلاک داده ام ولی به شدت اسرار میکرد که مدت نزار چون میخوام موتور و به کسی دیگه بدم حالا خبر دار شدم موتورو از تهران برده شهرستان قم چطوری پیگیری کنم که موتور سیکلت رو توقیف کنن

پاسخ ها :

توقیف موتور سیکلت به دلیل عدم تعویض پلاک عدم تعویض پلاک موتور سیکلت تعویض پلاک موتور سیکلت پلاک موتور سیکلت خرید و فروش موتور سیکلت موتور سیکلت