مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
خانمی هستم که 20 سال است با همسرم زندگی میکنم اخیرا متوجه شدم همسرم با خانمی حدود 4 سال است ارتباط دارد و خانم را پیدا کردم
ولی هیچ کاری نکردم و فقط به شوهرم فهماندم که همه چیز را میدانم از اونروز همسرم احساس خطر کرده و داره خودشو جمع و جور میکنه البته از نظر مالی و میگه از زندگیم برو .
من اونو از هیچ به همه چیز رسوندم و از قیل من صاحب زندگی و مغازه و ماشین خوب شده بد بختیاشو نداریشو من کشیدم حالا که وضعش خوب شده یکی دیگه بیاد ثمره شو ببینه ؟ اکنون میخوام مهریه مو اجرا بگذارم چکار کنم ولی نمیخوام طلاق بگیرم.
ضمنا ازهمانروز خرج زندگی خودم و دو پسرم را نمیده و میگه ندارم و من خرج میکنم ولی رسیدهای خریدمو نگه می دارم میتونم ازش شکایت کنم سالهاست که برای من خرج نمیکنه و من چون شاغلم خودم خرج میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

درخواست نفقه جاریه خود و فرزندان با مستندات

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می توانید مهریه خودرا به اجرا بگذارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص خرج نکردن همسرتان، دادخواست به خواسته مطالبه نفقه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
در خصوص مهریه نیز می‌توانید از طریق اجرای ثبت اقدام نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان مطالبه هزینه های انجام شده را خواهید داشت اگر قصد جدایی ندارد فعلا برای طرح دادخواست های حقوقی زمان مناسبی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر بود که شما این موضوع را اعلام نمی‌کردید و ابتدا با وکیل تماس می‌گرفتیدکار را به ضرر خود شاید پیش ببرید

اما در هر صورت می‌توانید مهریه خود را مطالبه کنید ارتباطی به طلاق ندارد سایر حقوق مالی نیز قابل مطالبه است اگر موضوعی است می‌توانید با بنده تماس بگیرید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

مهریه را عز طریق دفتر خانه ازدواج تقاضای اجرایش را بکنید ...دادخواست مطالبه نفقه بدهید

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام مطالبه مهریه ارتباطی به طلاق ندارد از طریق اجرائیه اداره ثبت مطالبه مهریه خودرا انجام دهید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
با توقیف اموال وی اعم از مغازه، خودرو و حسابهای بانکی ایشان از طریق اجرا گذاشتن مهریه و یا تقاضای تامین خواسته از دادگاه، از فروش و انتقال اموال وی جلوگیری کنید و سپس با طرح دادخواست، هم نفقه معوق و هم نفقه جاریه خود را از ایشان مطالبه نمایید و برای نفقه فرزندان نیز امکان طرح دادخواست جداگانه وجود دارد.

برای اجرا گذاشتن مهریه از طریق دفترخانه ازدواج و طلاقی که نکاح را ثبت کرده است میتوان اقدام کرد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق دفتر ثبت ازدواج خودتان تقاضای اجرائیه مهریه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر قصد طلاق ندارید به مشاور خانواده مراجعه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 1133 قانون مدنی حق طلاق با مرد است و مطابق ماده 29 قانون حمایت خانواده شما دارای حق و حقوقی هستید که می‌توانید آنها را به اجرا گذاشته و وصول نمایید بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت ترک انفاق کنید و مهریه خود زا به اجرا بگذارید