مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک بابت مهریه

سلام من مهریه‌م رو اجرا گذاشتم
و ملک همسرم توقیف شده
همین یک خونه رو دارد و 110متر و در محله سطح بالا هست آیا جزء مستثنیات دین هست؟
باید ملک رو به مزایده بگذارم یا صبر کنم که درخواست رفع توقیف بدهند؟
و اینکه شنیدم اگر اقدامی نکنم بعد از یک ماه خود به خود از توقیف درمیاد آیا صحت دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مشخص شود که ملک چقدر می‌ارزد

و فرزند نیزوجود دارد یا خیر

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر خانه ای باشد که در ان زندگی می کنند جزو مستثنیات دین می باشد، بعد از اینکه ملک رو توقیف کردید، درخواست مزایده میدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق واحد اجرای احکام توسط مجری اعلام مازاد بر شان می‌شود. و مازاد به فروش مزایده می‌رود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر همسر شما تک و تنها در آن خانه 110 متری زندگی می‌کند از طریق واحد اجرای احکام، مازاد بر مستثنیات دین را اعلام بفرمائید تا ملک به مزایده گذاشته شود.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شما درخواست مزایده خود را مطرح نمایید و منتظر اقداماتوهمسرتان نباشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
محتمل است
باید ملک کارشناسی گردد
اگر خانه جز مستثنیات باشد رفع ‌ توقیف خواهد شد
خیر